Fedtfattige koteletter i fad

I den her opskrift på fedtfattige koteletter i fad får du masser af smag ud af meget få ingredienser. Koteletterne udvikler smag, når de bliver brunet på panden, og i ovnen får de lov til at simre sammen med tomat og selleri. Retten kan serveres med pasta eller ris til.

Til 2 personer
  • 4 koteletter
  • 10 g smør
  • 1 bdt blegselleri
  • 2 ds hakkede tomater
  • evt. oregano
  • salt
  • peber

Brun koteletterne i smørret, og læg dem i et passende fad.

Skær blegselleri i skiver, og tilsæt dem sammen med de hakkede tomater og evt. oregano efter smag.

Kom fadet i ovnen, og giv retten 50 minutter ved 200 grader.

Krydr med salt og peber, og server de fedtfattige koteletter med ris eller pasta til.

Indsendt af
d.
05.06.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.06.07.
Kategori: