Saltimbocca a la Romagna

Til 4 personer
  • 4 kalveschnitzler (eller kalvemørbrad/oksemørbrad)
  • 1 bdt frisk salvie (eller tørret)
  • 4 skiver parmaskinke
  • 1 glas Marsalavin (eller hvidvin)
  • salt
  • peber
  • olivenolie til stegning
  • smør til stegning

Læg kalvesnitslerne mellem to fryseposer og bank dem flade med en kødhammer. Snitslerne skal være så tynde som muligt, uden at de går i stykker, krydr med peber. Læg nogle friske salvieblade på kødet, og derefter en skive parmaskinke. Brug et par kødnåle til at holde på skinken.

Steg kødet i halvt olivenolie og halvt smør, cirka 1 ½ minut på hver side (først skinkesiden), og læg dem lagvist på et fad. Hæld derefter masalavinen eller hvidvinen på panden, lad den koge indtil 2/3 er fordampet, og hæld resten over Saltimbocca’erne.

Indsendt af
d.
06.06.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.06.07.
Kategori: