Saltimbocca a la Romagna
- 4 kalveschnitzler (eller kalvemørbrad/oksemørbrad)
- 1 bdt frisk salvie (eller tørret)
- 4 skiver parmaskinke
- 1 glas Marsalavin (eller hvidvin)
- salt
- peber
- olivenolie til stegning
- smør til stegning
Læg kalvesnitslerne mellem to fryseposer og bank dem flade med en kødhammer. Snitslerne skal være så tynde som muligt, uden at de går i stykker, krydr med peber. Læg nogle friske salvieblade på kødet, og derefter en skive parmaskinke. Brug et par kødnåle til at holde på skinken.
Steg kødet i halvt olivenolie og halvt smør, cirka 1 ½ minut på hver side (først skinkesiden), og læg dem på et fad. Hæld derefter masalavinen eller hvidvinen på panden, lad den koge indtil 2/3 er fordampet, og hæld resten over Saltimbocca’erne.