Kage med rabarber og mandler

Til 6 personer
  • 1 kg rabarber
  • sukker efter behag
  • 100 g smør eller margarine
  • 150 sukker
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 50 g mandler (fine)
  • 1 tsk majsstivelse
  • ca. 1 spsk pasteuriserede æggehvider

Rabarber skæres i små stykker og dampes, sukker tilsættes. Rabarberne hældes i et velsmurt ovnfast fad. Blødgjort smør/margarine røres let og luftigt.

Æggeblommer tilsættes, en ad gangen, sammen med mandler, maizena og citronsaft. Hviderne piskes meget stive og tilsættes 1 spiseskefuld sukker. Hviderne blandes i dejen, og dejen fordeles over rabarberne.

Bag ved 175 grader i cirka 25 minutter.

Indsendt af
d.
17.07.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.07.07.
Kategori: