Vildtgryde

Ingredienser
  • 3 1/2 løg (i skiver)
  • 2 hvidløg
  • 1 laurbærblad
  • 1 1/4 kg dådyrbov
  • persille
  • salt
  • 150 g bacon (røget)
  • 2 spsk smør
  • 2 1/2 spsk perleløg
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 1/2 gulerødder (i skiver)
  • 1/4 knoldselleri (i skiver)
  • 7 peberkorn
  • 3 spsk piskefløde
  • 1 dl øl

Tag kødet og fjern benene og lav kødet til stykker af en god størrelse. Tag baconen og tag sværen og skær ud i små stykker. Kom de små stykker i en gryde, sammen med selleri, løg og gulerødder. Steg det kort.

Kom lidt fedtstof på en pande og kom kød stykkerne op i og steg dem, herefter kommes de op i gryden til det andet. Knus laurbærblad, peberkorn og hvidløg og kom det i gryden. Kom herefter øl og tomat i og rør det hele godt. Sæt låg over gryden og lad det være i halvanden time.

Så kommer du salt, pølser, persille og fløde i, og det kan så serveres.

Indsendt af
d.
29.07.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.07.07.
Kategori: