Den sorte gryde

Ingredienser
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/4 tsk paprika
  • 250 g kalvelever
  • salt
  • peber
  • fedtstof
  • 500 g skært kalvekød
  • 1 dl rødvin
  • 125 g løg
  • lidt citronsaft
  • 2 1/2 spsk piskefløde
  • 250 g champignoner
  • 1 svinehjerte
  • 1 dl bouillon
  • margarine

Tag kødet og lav det til mindre stykker. Steg det i en gryde, sammen med olie og margarine. Kom salt, peber og paprika over. Kom en halv deciliter vin i. Kom låget over og lad det stå i en lille halv time.

Lav lever og hjerte til mindre stykker og kom det i en gryde og steg det lidt. Hak løgene groft og steg dem i margarine og kom dem i gryden, sammen med resten af vinen og bouillonen og leveren og hjertet.

Steg champignonerne og tilsæt dem i gryden, sammen med fløden. Kom passende salt, peber, citron saft i og kulør.

Indsendt af
d.
29.07.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.07.07.
Kategori: