Sommergryde

Ingredienser
  • 1 spsk karry
  • 1 blomkål
  • 500 g grønne bønner
  • persille (hakket)
  • 500 g kalv
  • salt
  • 250 g gulerødder
  • 1 spsk hvedemel
  • lidt fedtstof
  • vand (kogende)

Tag en lille pose og kom salt, karry og hvedemel i. Skær kødet i små stykker og kom det så i posen. Bland det godt rundt i posen. Kom lidt fedtstof i en gryde og kom kødet op i og steg det. Hæld kogende vand i gryden, men det skal ikke dække kødet. Gryden skal stå i små tre kvarter.

Klargør bønnerne, skræl gulerødderne og lav dem til mindre stykker og lav små stykker af blomkålet. Kom grønsagerne i gryden sammen med lidt salt. Gryden skal koge lidt mere. Til sidst kommes persillen over.

Indsendt af
d.
29.07.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.07.07.
Kategori: