Italiensk svinemørbrad
En klassisk italiensk opskrift på svinemørbrad med tomatsalat til. Opnå den rigtige italienske smag.
- 500 g svinemørbrad
- 100 g soltørrede tomater (i olie)
- 1 fed hvidløg
- frisk basilikum (eller tørret)
- parmaskinke (eller serranoskinke)
Tomatsalat
- 6 tomater (i skiver)
- 1 løg (finthakket)
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk balsamico
Tomter, løg og basilikum fordeles på et fad. Olie/eddike hældes over, og det hele stilles koldt i 1 time.
Mørbraden pudses, flækkes på langs og fyldes med tomater, hvidløg, basilikum og løg og lukkes med kødnåle.
Kødet lægges i et ovnfast fad og dækkes med skinkeskiver, steges i 1 time ved 175 grader. Serveres med tomatsalat og brød.
- print Udskriv
- local_post_office Send som e-mail
Fedtfattig