Italiensk svinemørbrad

En klassisk italiensk opskrift på svinemørbrad med tomatsalat til. Opnå den rigtige italienske smag.

Til 4 personer
  • 500 g svinemørbrad
  • 100 g soltørrede tomater (i olie)
  • 1 fed hvidløg
  • frisk basilikum (eller tørret)
  • parmaskinke (eller serranoskinke)

Tomatsalat

  • 6 tomater (i skiver)
  • 1 løg (finthakket)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico

Tomter, løg og basilikum fordeles på et fad. Olie/eddike hældes over, og det hele stilles koldt i 1 time.

Mørbraden pudses, flækkes på langs og fyldes med tomater, hvidløg, basilikum og løg og lukkes med kødnåle.

Kødet lægges i et ovnfast fad og dækkes med skinkeskiver, steges i 1 time ved 175 grader. Serveres med tomatsalat og brød.

Indsendt af
d.
11.08.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.08.07.
Kategori: