Gulerodssuppe med appelsin

En suppe brygget på blandt andet gulerødder og appelsinsaft. Serveres med lækkert brød til.

Til 4 personer
  • 1 tsk salt
  • 1 løg (hakket)
  • 1 dl appelsinsaft
  • 1 knsp cayennepeber
  • 1 knsp tørret rosmarin
  • 2 hønsebouillonterninger
  • 2 spsk solsikkeolie
  • 3 fed hvidløg (finthakket)
  • 11 dl vand
  • 500 g gulerødder (skrællet og grofthakket)
  • revet skal fra 1 økologisk appelsin

Løg, gulerod, hvidløg, rosmarin og appelsinskal steges først i olien i en gryde i cirka 5 minutter.

Herefter tilsættes appelsinsaft, vand, cayennepeber, bouillonterninger og salt og det koges under et låg i cirka 30 minutter til gulerodsstykkerne er meget møre.

Suppen blendes til den er jævn og cremet. Hvorefter den kommes op i gryden igen og varmes igennem og smages til med salt og peber.
Serveres med et lækkert brød til.

Suppen har en forberedningstid på 45 minutter.

Indsendt af
d.
22.08.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.08.07.
Kategori: