Julekringle

Ingredienser
  • 300 g margarine (smeltet)
  • 1 dl mælk
  • 2 pk gær
  • 65 g sukker
  • 2 æg
  • 500 g mel

Fyld

  • 150 g margarine
  • 50 g sukker
  • 1 tsk mandelessens
  • 13 1/2 makroner
  • perlesukker (til pynt)
  • æg (til pensling)

Drys sukkeret over den smuldrede gær, og når det bliver flydende, røres æggene i. Mælk og det smeltede margarine kommes i. Mel tilsættes, og dejen hæver i cirka ½ time. Dejen rulles derefter ud i tre lange stænger. Fyldet røres sammen og smøres på. Fold stængerne som kringler, og lad dem efterhæve i et kvarter. Pensl kringlerne med æg, og drys sukker over, gerne perlesukker.
Når fyldet er kommet i, efterhæver dejen i et kvarter. Pensles med æg og sukker (gerne perlesukker). Kringlerne bages ved 200 grader i cirka 20-25 minutter.

Indsendt af
d.
29.08.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.08.07.
Kategori: