Tunmousse med ymer

Tunmousse med ymer som er utroligt nem at lave samtidigt med at det smager rigtigt godt.

Til 6 personer
  • 6 ds tun
  • 6 dl ymer
  • 6 spsk citronsaft
  • 8 blade husblas
  • salt
  • peber

1. Først lægger du husblasen i blød i kold vand.

2. Så åbner du tundåserne, presser væden fra og hælder tunen i en skål.

3. Tag en gaffel og mas tunen.

4. Bland ymeren i og rør godt.

5. Tag husblasen op af vandet og vrid alt vandet fra.

6. Smelt citronsaft og husblas sammen i en gryde ved svag varme.

7. Hæld blandingen sammen med tunen og rør rigtig godt. Smag til med salt og peber.

8. Lad tunmoussen stå og trække, i minimum 4 timer i køleskabet.

Indsendt af
d.
07.09.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
07.09.07.
Kategori: