Kanelkage med pålægschokolade

Ingredienser
  • 300 g hvedemel
  • 250 g sukker
  • 1 1/2 spsk kanel
  • 1 1/2 tsk natron
  • 500 g fromage frais 0,3%
  • 1 dl skummetmælk
  • ½ deciliter olie/margarine

Glasur

  • En pakke mørk pålægschokolade

Bland mel sammen med sukker, kanel og natron. Rør fromage frais og skummetmælk i, og tilsæt dernæst olie/margarine. Rør det hele sammen til en ensartet dej. Fordel dejen på en bageplade (cirka 30x20 cm), foret med bagepapir, og bag kagen ved 200 grader i cirka 25 minutter. Mærk efter med en kødnål om kagen er bagt; hænger dejen fast på nålen, bages kagen lidt mere. Tag kagen ud og læg pålægschokoladen på, mens den stadig er varm.

Indsendt af
d.
23.09.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.09.07.
Kategori: