Kartoffelroulade
- 2 kg kartofler
- 2 æg
- 1 pk pikantost
- 1 1/2 tsk paprika
- 2 peberfrugter
- 2 gulerødder (revne)
- friske krydderurter
- salt
- peber
700 gram kartofler rives på råkostjern og blandes med æggene og lidt salt og peber. Dette fordeles på 2 bageplader i et tyndt lag. Bages i cirka 15-20 minutter ved 200 grader.
De resterende kartofler skrælles og koges møre (gerne i tern). Disse moses og blandes med pikant ost, revne gulerødder, peberfrugter i tern, krydderurter, og smages til, med paprika, salt og peber. Mosen smøres på de kolde rouladebunde (cirka 3-4 cm.), og de rulles til 2 roulader som lægges koldt i et par timer. Skær 3 cm skiver og læg dem på bagepapir. Drys med oregano og revet ost. Bag i 10 minutter ved 200 grader.