Sherryfromage

Fromage med piskefløde, sherry, hakkede mandler og sukker.

Til 4 personer
  • 1/2 l piskefløde
  • 4 blade husblas
  • 3/4 dl sherry
  • 50 g mandler (hakkede)
  • 60 g sukker

Ingredienserne skal have stuetemperatur fra starten.
1) Pisk fløden til flødeskum.
2) Smelt husblas over vandbad.
3) Sherryen hældes i den smeltede husblas og afkøles lidt.
4) Blandingen vendes i flødeskummet med forsigtig hånd.
5) Sukker og hakkede mandler tilsættes, og vendes forsigtigt i fromagen lige inden, den begynder at stivne.
6) Fromagen hældes i form eller skål, og stilles til afkøling.
7) Servér evt. fromagen med kirsebærsauce.

Indsendt af
d.
30.09.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.09.07.
Kategori: