Mørbradbøffer i fad

Mørbradbøffer i fad er en rigtigt herreret. Denne ret med tomater i chili er bare ekstra lækker.

Til 4 personer
  • 1 svinemørbrad (stor)
  • ca. 1/2 l madlavningsfløde
  • 1 pikantost
  • 1 ds hakket tomat med chili
  • ris

Mørbraden finpudses og skæres ud til bøffer. Krydres med salt og peber og steges i cirka 5 minutter på en varm pande i lidt fedtstof. Madlavningsfløden varmes op i en gryde sammen med osten og chilitomaterne. Dette varmes indtil osten er lettere smeltet (behøver ikke at smelte helt), smages til med salt og peber. Kom mørbradbøfferne i et ovnfast fad og kom saucen over. Steg i en forvarmet ovn, ved 200 grader i cirka ½ time. Serveres med ris og flutes.

Indsendt af
d.
03.10.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.10.07.
Kategori: