Langtidshævede boller

Opskrift på langtidshævede boller.

Til 4 personer
  • 3 1/2 dl vand (koldt)
  • 15 g gær
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 spsk rapsolie
  • 350 g speltmel
  • 300 g havregryn
  • 50 g sesamfrø
  • evt. birkesfrø til at drysse på

Opløs gæren i det kolde vand. Herefter tilsættes de øvrige ingredienser. Dejen røres i hånden eller med maskine til den er godt fast. Herefter sættes det hele i køleskab natten over, og om morgenen tages dejen med en ske, og der formes boller, som lægges på bagepapir.
Her hæver de i 20 minutter, hvorefter de bages ved 200 grader i 20 minutter.

Pensl bollerne med lidt mælk, og drys med blå birkes eller sesamfrø.

Indsendt af
d.
11.10.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.10.07.
Kategori: