Opskrift på ristaffel med grisekød

Til 4 personer
  • 500 g svinekød i tern
  • 50 g margarine
  • 1 løg (stort)
  • 2 æbler (revne)
  • karry (efter behag)
  • salt
  • peber
  • 1/2 l fløde
  • 1 glas champignoner
  • 1 ds cocktailpølser
  • mel til jævning
  • kulør

Tilbehør

  • ris
  • tomater
  • agurk
  • peberfrugt
  • æg
  • æble
  • majs
  • rødbeder

Æblerne rives på et groft rivejern. Løgene skæres i små stykker og brunes i en gryde. Kødet tilsættes og brunes. Karry, salt og peber tilsættes. Retten dækkes med fløde, og simrer i cirka 1 time.

Champignoner og cocktailpølser tilsættes, og retten jævnes med lidt mel blandet med vand. Kulør tilsættes, indtil den rigtige farve er nået.
Retten spises sammen med løse ris.

Tilbehør:
Tomater, agurker, peberfrugter (gerne i alle farver), hårdkogte æg, revne æbler, majs og rødbeder.
Tilbehøret skæres i små tern / både / strimler, eller rives, og serveres i små skåle.

Indsendt af
d.
14.10.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.10.07.
Kategori: