Chokoladekage i bradepande

Bag en dejlig chokoladekage i bradepande.

Til 1 bradepande
  • 600 g sukker
  • 4 æg
  • 150 g margarine (evt. smeltet)
  • 4 dl mælk
  • 600 g mel
  • 100 g kakaopulver
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk vaniljesukker

Glasur

  • 350 g flormelis
  • 3 spsk kakaopulver
  • 4 1/2 tsk vaniljesukker
  • 4 1/2 spsk smør (smeltet)
  • 4 1/2 spsk kaffe (drikkeklar) (evt. mindre, tilsæt lidt ad gangen)
  • kokosmel (til pynt)

Pisk sukker, æg og margarine sammen. Tilsæt mælk. Bland de tørre ingredienser sammen, og rør dem derefter sammen med æggeblandingen. Hæld dejen i en bradepande, og bag kagen ved 200 grader i 20-30 minutter. Rør glasuren sammen og smør den på kagen, mens den stadig er lun. Drys til sidst kagen med kokosmel.

Indsendt af
d.
25.10.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.10.07.
Kategori: