Indisk kylling i karry

Til 4 personer
  • 600 g kyllingefilet
  • 150 g fetatern
  • 2 1/2 dl Cremefine til madlavning
  • 3 1/2 spsk karrypasta (f.eks tandoori eller vindaloo)
  • ris
  • hvidkål
  • gulerødder
  • mangochutney

Bland rå kylling, feta, karrypasta og cremefine sammen i et ildfast fad. Tilsæt op til et halvt eller 3/4 glas karrypasta, hvis retten skal være stærk. Vil du have retten mild, tilsætter du lidt mindre, evt. 1/4 glas. Stil retten i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.

Servér retten med ris, en stor portion revet hvidkål og revne gulerødder, rosiner, peanuts og mango chutney.

Indsendt af
d.
20.11.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
20.11.07.
Kategori: