Risotto med svampe

En risotto opskrift ud over det sædvanlige med svampe, gulerod og forårsløg.

Til 4 personer
  • 400 g risottoris
  • 1 bdt forårsløg (lille)
  • 1 gulerod
  • 1 porre
  • 500 g svampe eller champignoner
  • 1 l bouillon
  • olie
  • salt
  • peber

I en dyb pande kommes 4 spiseskefulde olie, og porre, gulerod og forårsløg, skåret i små terninger, pocheres deri. Svampene eller champignonerne skæres i kvarte, kommes i, og det hele røres godt rundt. Tilsæt risottoen, og lidt efter lidt kommes den varme bouillon i, og røres med. Lad dette koge i cirka 20 minutter. Serveres på fad med purløg og hakket persille.

Indsendt af
d.
22.11.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.11.07.
Kategori: