Sennepskoteletter

Dejlig nem opskrift på svinekoteletter, der får en skøn smag af sennep, hvidløg, persille. Sennepskoteletterne bliver tilberedt i den lækreste flødesovs og toppet med smeltet ost.

Ingredienser

Brun kotelleterne hurtigt i smør, og krydr med salt, peber og paprika. Læg dem i et ildfast fad.

Rør smør, sennep, løg, citronsaft og persille sammen, ogfordel det på koteletterne.

Skær tomaterne i skiver, og læg dem på.

Kog panden af med fløde og tomat ketchup. Hæld blandingen over koteletterne.

Drys revet ost over, og dæk retten med alufolie. Sæt den i ovnen ved 225 grader, og giv den en halv times tid.

Indsendt af
d.
17.05.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.