Hindbær muffins

Bag de skønneste muffins med friske hindbær og chokolade.

Ingredienser
  • 300 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 150 g rørsukker
  • 1 æg
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 2 1/4 dl mælk
  • 50 g smør (smeltet)
  • 100 g friske hindbær (der kan også bruges frosne)
  • 75 g mørk chokolade (eller hvid)

Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål, og sukkeret røres i.
Slå æggene ud i en separat skål, og pisk dem sammen med vanilleekstrakt, mælk og smeltet smør. Rør væsken i melblandingen. Rør derefter hindbær og chokolade i. Pas på ikke at mose hindbærrene. Hæld dejen i muffinsforme, og bag ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Indsendt af
d.
11.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.12.07.
Kategori: