Brunkål - Opskrift på brunkål

Brunkål er efterhånden en rigtig dansk klassiker som kan kombineres med mange forskellige ting. F.eks. rødbeder, sennep og rugbrød.

Til 4 personer
  • 1 mørbrad
  • 400 g medisterpølse
  • 1 hoved hvidkål (á ca. 1½ - 2 kilo)
  • 1 spsk olie
  • 1/2 l svinebouillon (eller kalvebouillon)
  • kulør
  • flydende sødemiddel
  • kinesisk sojasauce
  • engelsk sauce
  • salt
  • peber
  • rødbeder (sukkerfri)
  • sennep

Snit kålen fint, rens mørbraden og krydr den med salt og peber. Kom olien i gryden og svits kålen. Tilsæt kulør, sødemiddel og soja efter smag. Læg mørbraden og medisterpølsen i kålen, og kog under låg i en times tid.

Smag til med: Flydende sødemiddel, kinesisk soja, engelsk sovs, salt og peber. Servér rødbeder, sennep og rugbrød, sammen med pølsen og mørbraden.

Indsendt af
d.
14.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.12.07.
Kategori: