Fyldt squash

Udhulede squash i ildfast fad fyldt med oksekød, ris og løg. Server med tzatziki, grillet peber og kartoffelsalat.

Ingredienser
  • 5 squash
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 kop ris (eller couscous)
  • 2 løg (hakkede)
  • ca. 6 blade mynte (hakket)
  • salt
  • peber
  • olivenolie

Varm ovnen op til 180 grader. Flæk squashene på langs og udhul dem, læg kødet i en skål. Læg de udhulede squash i et ildfast fad. Kog risen og lad den køle lidt. Bland, oksekød, kødet fra squashene, løg og ris sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Det er bedst at ælte blandingen sammen med hænderne.
Fyld de udhulede squash med blandingen, og hæld lidt olivenolie over. Steg i ovnen i 40 minutter. Servér med tzatziki, grillet peber, kartoffelsalat og salsa.

Indsendt af
d.
26.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.12.07.
Kategori: