Gullaschsuppe – Opskrift på gullaschsuppe

Det er simpelt at blande alle de gode ingredienser sammen til en god suppe og lade det koge til det hele er klar.

Ingredienser
  • 1 kg oksebov
  • 2 løg (hakket)
  • 4 fed hvidløg (presset)
  • 2 l vand
  • 3 stilke bladselleri (i terninger)
  • 2 røde peberfrugter (i terninger)
  • 3 spsk oksebouillon
  • 2 tsk kommen
  • 3 spsk bouillon
  • 1 tsk koriander
  • 1 spsk paprika
  • 1 ds hakkede tomater
  • 4 spsk tomatpuré
  • 2 gulerødder (i terninger)
  • 6 kartofler (i terninger)
  • salt
  • peber
  • olie til stegning

Brun løg, hvidløg og kød i lidt olie i en stor gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser, på nær gulerødder og kartofler, og lad det koge i 40 minutter. Derefter kommes kartoflerne og gulerødderne i, og suppen koger i yderligere 30 minutter.
Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori: