Koteletter med fersken og karry

Overraskende lækker opskrift på koteletter, der paneres og steges i smør og overhældes med en lækker sovs. Sovsen er lavet med fersken, karry, fløde og champignon, og man kan med fordel servere kartofler eller ris til retten.

Til 6 personer
  • 2 æg
  • rasp
  • 6 svinekoteletter
  • 300 g smør (til stegning)
  • 1/2 ds fersken
  • 1/2 ds champignoner
  • ca. 1/2 spsk karry (eller mere, efter smag)
  • fløde
  • Maizena jævning

tilbehør

  • ris eller kogte kartofler

Slå æggene ud på en tallerken, og rør dem sammen. Drys rasp på en anden tallerken. Dyp koteletterne i æggene først, og vend dem i rasp bagefter.

Steg koteletterne på en pande med smør. Læg dem derefter i et ildfast fad, og kom fadet i ovnen på 50 grader. Det er kun for at holde koteletterne varme.

Skær ferskenerne i tern, og gem saften. Skær champignonerne i skiver, og gem også væsken herfra. Steg dem i panden i det overskydende fedt fra koteletterne.

Tilsæt karry, saften fra ferskenerne, saften fra champignonerne og fløde, og jævn med Maizena.

Hæld sovsen over koteletterne, og servér med ris eller kogte kartofler til.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori: