Ribstærte

Bund

  • 150 g margarine
  • 3 1/2 dl mel
  • 1 spsk fløde
  • 1 spsk vand
  • Fyld
  • 100 g marcipan
  • 4 dl ribs
  • 1 1/2 dl sukker
  • 1 spsk kartoffelmel

Bland alle ingredienserne til bunden sammen i en skål, og ælt dejen godt sammen. Lad dejen stå i køleskabet i en time. Læg derefter dejen i bunden og på kanterne af en tærteform (cirka 24 cm). Prik dejen med en gaffel, og bag ved 200 grader i 10 minutter.

Skyl ribsene og lad dem dryppe af i en si. Riv marcipanen og dæk tærtebunden med det. Drys bærrene over. Bland kartoffelmel og sukker sammen, og drys over bærrene. Bag tærten i yderligere 20-25 minutter på ovnens midterste rille. Servér med fløde eller vanilleis.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori: