Opskrift på pandekager med fyld

Pandekager

  • 2 dl mel
  • 1 tsk natron
  • 1/2 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 2 dl mælk
  • 2 æg
  • 1 bæger creme fraiche 9% (á 180 gram)
  • 50 g margarine

Fyld

  • 1/2 kop ris
  • 1 løg (stor)
  • 1 spsk margarine
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk season all
  • 1 tsk grøntsagsbouillon
  • 1/4 l kaffefløde
  • 1 dl vand
  • 1 1/2 banan

Pandekager:
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mælk, creme fraiche og æg. Smelt margarinen og rør den i dejen. Bag 10-12 tykke pandekager, læg dem på bagepapir, og lad dem køle af (ikke stable dem).

Fyld:
Kog risen efter anvisningen på pakken. Hak løget fint og steg det i margarine. Drys karry og all-around på. Tilsæt fløde, vand og grøntsagsbouillon. Lad dette koge ved svag varme i 5-8 minutter. Skær bananen i tykke skiver. Kom bananskiverne og risen på panden, og rør det hele godt sammen. Kom lidt fyld på hver pandekage, og fold dem sammen. Kom pandekagerne i et ildfast fad. Læg alufolie over fadet, og varm i ovnen et kort øjeblik. Servér med godt øl til.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori: