After Eight kage

Bund

  • 3 dl mel
  • 2 1/2 dl sukker
  • 1/2 dl kakaopulver
  • 1/2 tsk natron
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljeessens
  • 100 g margarine (blød)
  • 2 æg
  • 1 1/2 dl A38
  • 1/2 dl kaffe (stærk)

Fyld

  • 150 g margarine (blød)
  • 1 dl flormelis
  • 640 g chokolade med pebermyntefyld

Creme

  • 1 1/2 dl sirup
  • 1/2 dl vand
  • 1/2 kop margarine (blød)
  • 220 g mørk chokolade
  • 320 g chokolade med pebermyntefyld

Pynt

  • 100 g hasselnødder (knuste)

Bund:
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør det godt sammen. Smør en springform, eller to mindre forme med lidt margarine. Hæld dejen i formen / formene, og bag kagen ved 180 grader i 35-40 minutter, (hvis der bruges en springform), eller 15-20 minutter, hvis der bruges 2 forme. Bruges der springform skal bunden skæres midt over på langs, så den bliver til to bunde.

Fyld:
Pisk margarine og flormelis sammen i en skål. Hak chokoladen, og kom det i. Rør det hele godt sammen, og smør fyldet imellem de to bunde.

Creme:
Kom sirup, vand og margarine i en gryde, og lad det koge ved kraftig varme i 2 ½ minut. Tag gryden af varmen, og lad cremen køle lidt ned. Hak chokoladen, og kom den i gryden. Rør det hele godt sammen, og hæld cremen over kagen. Kom kagen i køleskabet, og lad cremen størkne lidt. Pynt kagens sider med knuste hasselnødder.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori: