Chokoladesoufflé

Til 4 personer
  • 100 g chokolade
  • 50 g smør
  • 2 1/2 æg
  • 20 g sukker
  • 20 g mandelmel
  • 20 g hvedemel
  • 4 stykker mælkechokolade

Hak chokoladen og smelt den sammen med smørret ved lav varme. Del æggene i æggeblommer og æggehvider. Rør æggeblommerne i chokoladen.
Pisk æggehviderne sammen med sukker til massen er stiv. Vend massen i chokolademassen og vend ligeledes mandelmelet i.

Smør 4 små souffléforme med smør, og drys dem med sukker. Skålene fyldes halvt op med soufflémassen. Der lægges et stykke mælkechokolade i hver skål (hvis brug lys eller mørk chokolade til chokolademassen, så brug et stykke hvid mælkechokolade - og omvendt), og skålene fyldes op til 1 cm fra kanten. Skålene stilles i fryseren i minimum 5 timer.
Bages i 20 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
04.01.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.01.08.
Kategori: