Indonesisk risret

En indonesisk risret med masser af frugt og grøntsager som traditionen foreskriver.

Til 4 personer
  • 500 g svinekød i tern eller kylling i tern
  • 1 løg (hakket)
  • 1 spsk karry
  • 1/2 l madlavningsfløde
  • 1/2 l vand
  • salt
  • meljævning
  • lidt margarine

Serveres med ris og tilbehør i små skåle eksempelvis

  • banan
  • peanuts
  • æble
  • kokosmel
  • agurk
  • ananas
  • majs
  • gulerødder (revne)

Svits løg og karry på en pande i lidt margarine, tilsæt kødet og brun det lidt. Tilsæt fløde, vand og salt og lad det småkoge i cirka 75 minutter, eller til kødet er mørt. Jævn og smag til med salt og peber. Kog risene, skær tilbehøret i passende stykker og servér.

Indsendt af
d.
17.01.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
17.01.08.
Kategori: