Oksemørbrad i ovn

Denne opskrift på oksemørbrad i ovn er både populær og velsmagende. Serveres med ris og salat.

Ingredienser
  • 750 g oksemørbrad
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 2 spsk margarine til stegning
  • 150 g peber i lage
  • 500 g agurk i lage
  • 4 dl fløde eller mælk
  • 75 g margarine
  • 2 1/2 fed hvidløg
  • 1/4 tsk salt
  • 0,13 tsk sort peber

Rens kødet for sener og fedt. Gnid det med salt og peber, og brun det i lidt smør. Kom det i et ildfast fad og steg det i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader. Lad det stå og trække i 10 minutter, og skær det derefter i 1 cm skiver. Bland smeltet margarine, presset hvidløg, salt og peber sammen. Skær agurkerne og peberne i mindre stykker. Kom kødstykkerne i det ildfaste fad igen. Drys peber og agurker over. Hæld fløde- og smørblandingen over. Steg ved 250 grader i 5-8 minutter. Servér med ris og salat.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori: