Indbagt oksekød

En masse gode grøntsager og hakket oksekød kommes i butterdejen før det sættes i ovnen i en time.

Til 4 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • 250 g champignoner
  • 20 g margarine
  • 2 tsk groft salt
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk timian
  • 2 spsk mel
  • 2 æg
  • 1 rød peberfrugt
  • 9 olivener
  • 1 dl løg (finthakket)
  • 1 pk frossen butterdej

Tø butterdejen op. Rens champignon og skær dem i skiver, svits dem på panden. Hak peberfrugten, løg og evt. oliven. Varm ovnen op til 200 grader. Pisk æggene sammen og rør dem i kødet, men gem lidt æg til pensling. Rør krydderierne, grøntsagerne og melet i kødet.
Rul butterdejen ud til en firkant, kom farsen på, og luk dejen. Pensl dejen med æg. Bag ved 200 grader i en time. Servér med bagte kartofler, salat og evt. kogte bønner.

Indsendt af
d.
29.01.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.01.08.
Kategori: