Irsk Stew (Lam i Kål)

Med en lammebov eller bryst og et lille hvidkålshoved samt kartofler kan du lave denne skønne ret.

Ingredienser
  • 1 1/4 kg lammebov el. Bryst
  • 1 hoved hvidkål (lille)
  • 1 løg
  • 500 g kartofler

Lammekød skæres i kvadrater på ca 3-4 cm, blanceres.

Hvidkålshovedet deles gennem stokken i 6-8 dele koges op i vand, tages op, stokken fjernes, bunden af en kasserolle dækkes med et lag kål, herpå lægges løg i skiver og rå kartofler i tykke skiver, derpå det blancherede kød. Krydder med salt & peber, igen løg, kartofler og til sidst kål.

Tynd suppe kommes over evt vand + 1 Terning. En suppevisk tilsættes og det koges under låg i ca 1 time.

Serveres bedst med eksportøl.

Indsendt af
d.
16.06.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.06.04.
Kategori: