Irsk Stew (Lam i Kål)
Med en lammebov eller bryst og et lille hvidkålshoved samt kartofler kan du lave denne skønne ret.
- 1 1/4 kg lammebov el. Bryst
- 1 hoved hvidkål (lille)
- 1 løg
- 500 g kartofler
Lammekød skæres i kvadrater på ca 3-4 cm, blanceres.
Hvidkålshovedet deles gennem stokken i 6-8 dele koges op i vand, tages op, stokken fjernes, bunden af en kasserolle dækkes med et lag kål, herpå lægges løg i skiver og rå kartofler i tykke skiver, derpå det blancherede kød. Krydder med salt & peber, igen løg, kartofler og til sidst kål.
Tynd suppe kommes over evt vand + 1 Terning. En suppevisk tilsættes og det koges under låg i ca 1 time.
Serveres bedst med eksportøl.
- print Udskriv
- local_post_office Send som e-mail
Fedtfattig