Æggemælk

Æggemælk er en gammel dessert, som kan være svært at finde opskriften på. Heldigvis har vi den til dig her.

Ingredienser
  • 1 l mælk
  • 2 pasteuriserede æg
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk mel
  • 1 spsk margarine
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk vanilje
  • 12 svesker
  • 1 dl vand (koldt)

Varm mælken. Ryst mel og 1 deciliter koldt vand sammen, og rør det i den varme mælk. Kog blandingen ved svag varme i 5-10 minutter.

Kog sveskerne i vand til de er møre. Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommerne sammen med sukkeret, og kom den varme mælk i, lidt efter lidt.

Hæld blandingen i en gryde og kom salt, margarine og vanilje i. Varm det igennem uden at det koger. Kom sveskerne i, og læg æggehvidekugler ovenpå.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori: