Tarteletter med asparges

Klassisk tarteletopskrift med asparges.

Ingredienser
  • 2 1/2 ds hvide asparges (gem væsken)
  • 25 g margarine
  • 1/2 dl mel
  • 1/4 l fløde
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 1 tsk grøntsagsbouillon (kan udelades)
  • 1 spsk sherry eller madeira
  • tarteletter
  • persille (stilke) til pynt

Smelt margarinen og kom mel i. Tilsæt vand og 2 dl aspargesvæske. Krydr med salt og peber og lad det koge ved svag varme i 3-5 minutter. Tilsæt asparges og lad dem varme igennem. Kom sherry eller madeira i. Varm tarteletterne i ovnen og hæld blandingen i. Pynt med persillestilke, og servér varmt.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori: