Svinekød i flødesovs

Koteletter i en fremragende flødesovs med champignoner.

Ingredienser
  • 5 svinekoteletter (store)
  • 2 spsk margarine
  • 1 tsk salt
  • 0,13 tsk peber

Sovs

  • 2 spsk margarine
  • 1 ds champignoner (á 400 gram, gem væsken)
  • 2 spsk mel
  • 1 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 1 bøtte creme fraiche (á 200 gram)
  • evt. 1 spsk persille (hakket)

Dup koteletterne tørre, og brun dem på begge sider, på en pande i lidt margarine. Krydr med salt og peber. Lad koteletterne simre videre, enten på panden eller i ovnen, indtil de er møre. Brun champignonerne i margarinen og drys melet over. Jævn med champignonvæske. Kom salt, peber og creme fraiche på panden, og lad dette simre i 5 minutter ved svag varme. Kom persillen i til sidst. Læg koteletterne på et fad og hæld sovsen over. Servér med kogte kartofler og grøntsager.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori: