Festdessert

Ingredienser
  • 5 blade husblas
  • 12 svesker
  • 1 banan
  • 5 makroner
  • 1 1/2 dl sherry
  • 3 æg
  • 1 dl sukker
  • 1/4 l fløde
  • 50 g mørk chokolade (hakket)

Skær sveskerne og bananen i mindre stykker. Knus makronerne og bland dem i. Hæld ½ deciliter sherry over. Læg husblassen i blød i koldt vand. Pisk æg og sukker stive, og pisk fløden let. Hæld vandet fra husblassen, og smelt den i vandbad. Hæld 1 deciliter sherry i husblassen, og hæld den derefter i æggeblandingen. Tilsæt chokolade og fløde. Kom frugtblandingen i bunden af en glasskål, og hæld flødeblandingen over. Lad dette stå på køl i 6-8 timer. Pynt evt. med fløde.

Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.02.08.
Kategori: