Oksefars i ovn

Super nem hverdagsret med oksefars, kartofler og revet ost, der bages i ovnen. Retten er hurtig at lave, og den er en sand vinder hos både børn og voksne.

Til 4 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 ps kartofler i skiver
  • 1 mornaysauce
  • 1 fl madlavningsfløde
  • 1 peberfrugt
  • 1 ps mozzarella ost
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg (stort)
  • smør eller margarine til stegning
  • bøftomater
  • fedtstof

Snit løg, og skær peberfrugt i tern. Svits det i en dyb pande sammen med kødet.

Tag et ildfast fad, og smør med fedtstof. Fordel kartofler og kødsovs i fadet, skiftevis i lag. Hæld Mornay sauce og fløde over. Riv hvidløg, og spred det ud over retten.

Læg bøftomater på i skiver, og drys til revet mozzarella over.

Bag retten i ca. en time ved 170-180 grader.

Indsendt af
d.
12.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.02.08.
Kategori: