Dessert med ananas

Dessert med ananas, husblas, æg og fløde. Bliver til en budding og pyntes med revet chokolade.

Ingredienser
  • 500 g skyr
  • 1/4 l fløde
  • 3 pasteuriserede æg
  • 5 spsk sukker
  • 6 blade husblas
  • 1/2 ds ananas
  • 1 spsk ananassaft
  • evt. chokolade (revet)

Hæld ananassen i en si, så saften kan dryppe af (gem en spiseskefuld). Læg husblassen i blød i kold vand. Pisk fløden. Hak ananassen. Pisk æg og sukker sammen. Hæld vandet fra husblassen, og lad det smelte over vandbad. Køl det med en spiseskefuld ananassaft.

Hæld det i en tynd stråle ned i æggeblandingen og rør rundt imens. Når æggeblandingen er ved at være lidt stiv, kommes skyr, pisket fløde og hakket ananas i.

Hæld blandingen i en glasskål og pynt efter smag, evt. med revet chokolade. Gem på køl, indtil buddingen er blevet helt stiv.

Indsendt af
d.
12.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.02.08.
Kategori: