Biksemad

Lav en rigtig god gang biksemad med flæsk, æbler, kartofler, æg og porrer. En god ret som alle kan lave.

Ingredienser
  • svinekød (røget eller let saltet og fedtfattigt uden svær)
  • 2 æbler
  • 10 kartofler (kogte og pillede)
  • 1 porre
  • salt
  • peber
  • 4 æg
  • persille (hakket)
  • smør (til stegning)

Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i terninger. Skær ligeledes kartofler og flæsk i terninger. Rens og finsnit porren. Rist flæsket på en pande - brug evt. lidt smør hvis det er meget magert. Tilsæt kartofler, æbler og porre og rist færdig. Drys med lidt salt og peber.

Server retten med rå æggeblommer til og et drys hakket persille.

Indsendt af
d.
16.06.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.06.04.
Kategori: