Kokostærte

Super nem opskrift på en simpel kokostærte med en sprød og lækker bund og dejligt kokosfyld. Tærten kan serveres med lidt vaniljeis eller flødeskum til.

Til 1 tærteform

Dej

  • 3/4 dl smør
  • 100 g smør
  • 3 dl mel
  • 1 1/2 spsk vand

Fyld

  • 3 æg
  • 3/4 dl sukker
  • 1/4 tsk salt
  • revet muskatnød
  • 3 dl mælk
  • 1 3/4 dl kokosmel

Serveringsforslag:

  • flødeskum
  • vaniljeis

Skær smør i tern, og smuldr det med melet i en skål.

Tilsæt sukker og vand. Ælt det sammen, til det lige akkurat er ensartet.

Stil tærtedejen på køl i en halv times tid.

Fordel dejen i et 24 cm tærtefad.

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Kom salt, muskat, mælk og kokosmel ved, og hæld fyldet i tærtefadet.

Bag kokostærten ved 200 grader i ca. 20-30 minutter.

Servér evt. med flødskum eller is.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori: