Brownies med nødder

Lav hjemmelavede brownies med et stænk kaffe og smeltet mørk chokolade. Nok til en hel bradepande. Ekstra lækkert hvis man serverer med fløde eller is.

Ingredienser
  • 120 g mørk chokolade
  • 50 g margarine
  • 2 spsk kaffe (stærk)
  • 1 kop brun farin
  • 1 kop sukker
  • 5 æg
  • 1/4 tsk salt
  • 3/4 kop mel
  • 1/4 kop kakaopulver
  • 1 kop valnødder (hakkede)
  • 1 kop chokolade (hakket)
  • 150 g flødeost naturel

Smelt 120 gram chokolade i en gryde, sammen med margarinen og kaffen. Rør sukker, 4 æg og salt sammen, indtil blandingen er let og lys. Bland den smeltede chokolade i. Bland mel og kakao sammen og kom det i chokoladeblandingen. Kom nødderne og den hakkede chokolade i til sidst.

Smør en lille bradepande med lidt margarine og hæld dejen i. Rør smøreost og cremefraiche sammen og dryp det på dejen, her og der.

Bag ved 170 grader i 40-45 minutter, eller indtil kagen slipper formen. Lad den køle i formen og skær den derefter i stykker. Servér med fløde eller is.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori: