Pandekager med rejer (forret)

Pandekager

  • 2 dl mel
  • 1 tsk natron
  • 1/2 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 2 dl mælk
  • 2 æg
  • 180 g creme fraiche
  • 50 g margarine

Fyld

  • 500 g rejer
  • 3 spsk mayonnaise
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 tsk dild

Pandekager:
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mælk, creme fraiche og æg. Smelt margarinen og kom den i. Rør det hele godt sammen. Bag 10-12 forholdsvis tykke pandekager. Spred dem ud på bordet, og lad dem køle.

Fyld:
Hak rejerne i en blender. Bland derefter rejerne med creme fraiche, dild og mayonnaise. Smør fyldet på pandekagerne, og rul dem stramt sammen. Pak hver rulle i plastfilm, og gem dem i køleskabet i 6-8 timer (eller natten over). Skær hver pandekage i 5-6 stykker. Pynt evt. hver rulle med en reje og lidt persille, sat fast med en tandstik.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori: