Pandekager med rejer (forret)
Pandekager
- 2 dl mel
- 1 tsk natron
- 1/2 tsk salt
- 1 spsk sukker
- 2 dl mælk
- 2 æg
- 180 g creme fraiche
- 50 g margarine
Fyld
- 500 g rejer
- 3 spsk mayonnaise
- 3 spsk creme fraiche
- 2 tsk dild
Pandekager:
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mælk, creme fraiche og æg. Smelt margarinen og kom den i. Rør det hele godt sammen. Bag 10-12 forholdsvis tykke pandekager. Spred dem ud på bordet, og lad dem køle.
Fyld:
Hak rejerne i en blender. Bland derefter rejerne med creme fraiche, dild og mayonnaise. Smør fyldet på pandekagerne, og rul dem stramt sammen. Pak hver rulle i plastfilm, og gem dem i køleskabet i 6-8 timer (eller natten over). Skær hver pandekage i 5-6 stykker. Pynt evt. hver rulle med en reje og lidt persille, sat fast med en tandstik.