Fiskefrikadeller i ovn

Super god opskrift på fiskefrikadeller, der bare lige skal have en stegeskorpe på panden og så steges færdige i ovnen. Det sikrer, at de er gennemstegte, og så smager de skønt.

Til 6 personer
  • 500 g hellefisk
  • 300 g rejer
  • 3 spsk mel
  • 3 spsk majsstivelse
  • 1 bdt persille
  • 2 tsk løgpulver
  • 2 tsk salt
  • 1 1/2 tsk fiskebouillon
  • ca. 3 dl mælk
  • lidt smør

Hak hellefisk og rejer fint. Brug evt. en blender.

Bland mel, Maizena og persille, løgpulver, salt og fiskebouillon. Kom fisken i, og rør det godt sammen. Tilsæt mælken lidt ad gangen, til du opnår den rette konsistens.

Form små fiskefrikadeller af farsen. Brun dem på en pande, i lidt smør, og kom dem så i et ildfast fad. Sæt låg på (eller dæk det med sølvpapir). Steg frikadellerne færdige i ovnen.

Server fiskefrikadellerne med en god sauce og en frisk salat til.

Tip:
De kan fryses og lunes senere.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori: