Biscotti – Opskrift på biscotti

Ingredienser
  • 1 kop pistacienødder (ristede)
  • 2 kopper mel
  • 1 1/4 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 1/2 kop usaltet smør
  • 3/4 kop sukker
  • 2 æg (store)
  • skrællen fra 1 appelsin
  • 1/2 kop tørrede abrikoser (finthakkede)
  • 1 æg (til pensling)
  • lidt sukker til drys

Bland mel, bagepulver og salt, i en skål, og stil det til side. Pisk smør og sukker sammen, med en elpisker, i tre minutter. Tilsæt æg, et ad gangen. Kom melblandingen i, samt appelsinskræl og abrikoser, og rør det hele sammen.

Del dejen i to. Form to firkanter ud af dejen. Læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med æg og drys med sukker. Bag i 25-30 minutter ved 170 grader. Lad dem køle i 10 minutter. Skær 1 cm tykke skiver af, og bag dem igen i 10 minutter.

Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.02.08.
Kategori: