Mørbrad med ananas

En dejlig opskrift på svinemørbrad med blandt andet bacon og ananas. Kan serveres med ris eller kartofler efter smag.

Til 6 personer
  • 2 svinemørbrader (store)
  • 100 g bacontern
  • 1 1/2 spsk karry
  • 2 løg (i skiver)
  • 3 tomater
  • 2 1/2 dl madlavningsfløde
  • 1 ds ananas (á cirka 350 gram)
  • 250 g champignoner (friske)
  • 1/2 l svinebouillon (eller 2 tern blandet med vand)
  • salt
  • peber
  • majsstivelse til jævning
  • margarine eller oliemargarine
  • ris eller kartofler
  • frosne ærter (og majs)

Bacon ristes på en tør pande. Løg i skiver tilsættes og brunes lidt. Mørbraderne skæres i cirka 1 cm tykke skiver, og brunes. Lad skiverne stege i cirka 4 minutter. Derefter tilsættes karry, salt og peber. Rør godt rundt. Champignon og tomater skæres i kvarte, og kommes på panden. Ananas skæres i små stykker og tilsættes. Dernæst tilsættes fløde og bouillon. Lad det hele simre i cirka 10 minutter. Jævnes lidt med maizena.

Tilbehør ris eller kartofler, ærter og majs.

Indsendt af
d.
25.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.02.08.
Kategori: