Kyllingesuppe med nudler

En kyllingesuppe som serveres med risnudler og lune flutes. Kan jævnes med fløde.

Til 8 personer
  • 1 kylling
  • 3 ps risnudler med kyllingesmag
  • 1 bdt porre
  • 3 bouillonterninger (høns- eller grøntsags)
  • peberblanding (fra Santa Maria)
  • 2 1/2 l vand
  • 25 g smør
  • salt
  • evt. fløde eller jævning

Kog kyllingen i vandet med bouillon i cirka 1 time. Skær porrerne i tynde skiver, skyl dem godt og steg dem i smørret (må ikke brunes).

Si suppen i gryden, hæld porrerne i og tilsæt knuste risnudler. Pil kyllingen fint, og kom den i suppen (uden skind, brusk mm). Dæk overfladen af suppen med peberblanding. Suppen koges igennem, smages til med salt.

Kan jævnes med fløde eller maizena, og den skal være lidt tyk.
Serveres med lune flutes.

Indsendt af
d.
27.02.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.02.08.
Kategori: