Rødspætte i fad

Ovnret med rødspættefileter eller fisk efter valg som sammen med porrer, rejer og sauce varmes ved 200 grader i 20 minutter.

Til 2 personer
  • 3 rødspættefileter (eller torsk eller laks)
  • 1 porre
  • citronsaft
  • salt
  • peber
  • rejer (eller en seafood blanding)
  • 1 brev Knorr citron og hvidvin sauce
  • flute

Fisken lægges i bunden af et oliesmurt, ildfast fad. Kom salt, peber og lidt citronsaft på. Porren, der er skåret i skiver, samt rejerne, fordeles over fisken. Saucen tilberedes efter anvisningerne på brevet, dog behøver den ikke at koge i 3 minutter, blot til den er blevet "tyk".
Saucen hældes over retten, som sættes i en ovn, ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Serveres med flutes.

Indsendt af
d.
02.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.03.08.
Kategori: