Frikadeller med blomkål

Til 2 personer
  • 300 g hakket svinekød
  • 1 æg
  • 3 spsk mel
  • 1 løg (revet)
  • 1 dl væske
  • salt
  • peber
  • 1 blomkål (lille)
  • 2 forårsløg
  • 150 g sukkerærter
  • 1 bdt purløg
  • 1 bdt persille
  • 200 g kartofler (små og faste)
  • 1 1/2 dl rapsolie

Kog kartoflerne og pil dem. Bland det hakkede kød med æg, revet løg, væsken, salt og peber, og steg det som frikadeller.

Del blomkålen i buketter og kog dem i 3 minutter, i letsaltet vand, og lad dem dryppe af. Kom dem derefter på panden, sammen med snittede forårsløg og snittede sukkerærter. Rist grøntsagerne i 3 minutter, og bland dem derefter med hakket purløg og persille.

Servér med de små, pillede kartofler og frikadellerne.

Indsendt af
d.
10.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.03.08.
Kategori: