Lam med koriander

Lammekølle overhældes med en skøn blanding og pakkes i plastikfilm natten over.
Serveres med sovs, ris og grøntsager.

Ingredienser
  • 1 lammekølle
  • 4 dl naturel yoghurt
  • 2 1/2 tsk garam masala
  • 1 tsk kommen
  • 1 spsk stødt koriander
  • 1 løg
  • 1 dl mandler (hakkede)
  • 5 cm ingefær
  • 5 fed hvidløg
  • 1/2 frisk chili

Pynt

  • 4 1/2 kanelstænger
  • 1 spsk rosiner
  • 1 spsk mandler (hakkede)
  • 1 tsk kardemomme

Rens kødet for fedt og kom det i et ildfast fad. Kom de øvrige ingredienser i en blender og blend det godt sammen. Hæld blandingen over lammekøllen. Pak fadet ind i en plastikfilm, og lad det stå i køleskab natten over.

Steg kødet i 2-2 ½ time ved 120 grader. Pynt lammekøllen med kanelstænger, mandler og kardemomme. Steg den videre i 10 minutter ved 190 grader.

Servér med yoghurtsovsen fra fadet, ris og grøntsager. Hvis sovsen er for tyk, kan den udtyndes med lidt vand eller yoghurt.

Indsendt af
d.
21.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.03.08.
Kategori: